Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyChodská Lhota, Chodská Lhota - Chodská Lhota, Plzeňský kraj

Chodská Lhota, Chodská Lhota - Chodská Lhota, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmu by 2+K, plocha 75 m3 v rodinném domě. Vlastní chodba ze společného schodiště, velký balkón se zastřešenou terasou, společná zahrada. Rohová vana, wc s bidetem, kompletně vybaveno včetně spotřebičů, digestoř, spižírny, vestavěných skříní, sedací soupravy, rohová lavice, stůl, kompletně vestavěná ložnice a další.

Pouze dlouhodobý pronájem. Obchod a autobusová zastávka 350m pěšky. V obci také vlaková zastávka a dětská školka. Budova na hranici prvního vodního ochranného pásma (opravdu čistá příroda). Vzdálenost 15 Km do Domažlic i Klatov.

Možno topit elektrikou (noční proud) přímotopy a velmi úsporné vytápění krbovými kamny na dřevo a dřevěné uhlí (etážové radiátory napojeny na krbová kamna) - možnost nákupu nařezaného dřeva. Bezdrátové připojení na internet WiFi zdarma.(energie a voda hrazena skrz vyúčtovatelné zálohy)

Zahrada obehnána vysokým živým plotem. Parkování před domem. V domě pejsek proto další pejsek není možný. Pouze seriózní nájemci.Možnost podnájmu také dalšího patra v případě velké rodiny. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu+energie a první nájem+energie k úhradě PŘED nastěhováním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125285
Dispozice2+1
Podlaží1
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.