Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPřízřenická, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Přízřenická, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj
Cena2 149 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 114 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


novostavba cihlového bytu 2kk ,pokoje 29m2 a 14 m2, s balkonem (5m2),koupelna 6m2,v nově vybudovaném bytovém komplexu na okraji Brna-Modřice ul Přízřenická ,vlastní měřiče energií a vody,při výstavbě použity nadstandartní materialy-obložkové zárubně a dýhované dveře,podlahy- dlažba,plovoucí podlahy,dubové parkety ,německé obklady a dlažba v koupelně,plastová vana,žaluzie,kombinace záchodu a bidetu,bezpečnostní vstupní dveře,kabelová televize ,internet,kočárkárna,solární panely na ohřev vody

K nastěhování od 6/2013 dle dohody,

Dohoda možná tel : 731610001

NE REALITNÍ KANCELÁŘE !!

Město Modřice: www.mesto-modrice.cz . Veškerá občanská vybavenost – mateřská školka, škola (I a II stupeň), knihovna…. Rychlejší dostupnost do centra města než z okrajových městských částí.

Nejbližší okolí: Před domem dostatek parkovacích stání, v bezprostřední blízkosti se nachází nově vybudované centrum se základní lékařskou péčí, restaurací/kavárnou, masážemi, bazénem, saunou a fitness centrem.

Doprava: Rychlá a bezproblémová dostupnost do centra Brna autem či MHD s pravidelnými periodami (10 min jízdy autem, tramvaj – 10 min chůze, autobus – zastávka 50 m od domu, vlak – 5 min chůze) při zachování klidného nehlučného charakteru bydlení. Rychlá spojení na dálnice Brno-Bratislava, Brno-Mikulov.

Sportovní vyžití: Nedaleká cyklostezka (Brno-Vídeň) vedoucí kolem vody až na Brněnskou přehradu. Široké sportovní využití v rámci nově budované odpočinkové zóny (cca 5000 m2) v rámci centra Olympia. Sportovní zázemí města Modřice – fotbal, nohejbal, zdravotní cvičení, aerobik.

Kulturní a nákupní vyžití: Blízkost nákupních center Avion, Olympia, Hornbach, Bauhaus

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125543
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha60
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.