Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyPobřežní, Praha - Karlín

Pobřežní, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 097 Kč


Byt o velikosti 120 m2 prošel v roce 2009 důkladnou a citlivou rekonstrukcí a byl zcela nově zařízen. Původní prostor ze 40. let minulého století byl doplněn nejnovějšími technologiemi a přestavěn ve stylu čistého moderního designu s důrazem na zachování výrazných původních prvků. Nachází se ve 3. podlaží rekonstruovaného a udržovaného domu s výtahem.

Ze vstupní haly je přístupná malá koupelna a prosklenými posuvnými dveřmi byt pokračuje do hlavní obytné části. Dominantní je téměř 60 m2 velký obývací prostor s kuchyňskou linkou, jídelní a obývací částí. Kolem jsou situovány obě ložnice, prostorná pracovna využitelná také jako třetí ložnice a velká koupelna.

V kuchyni najdete veškeré vybavení, jako jsou rychlovarná konvice, nádobí, příbory atd. Všechny spotřebiče jsou vestavné. Nechybí lednička s mrazničkou, trouba, mikrovlnná trouba, myčka a plynový sporák.

V bytě jsou dvě koupelny s toaletou. Jedna s velkou vanou a druhá se sprchovým koutem. Všude najdete pouze luxusní italské baterie a obložení nádhernou skleněnou mozaikou.

K první ložnici náleží šatna. Druhá byla plánována jako dětský pokoj. Rodiny s dětmi jsou vítány. Třetí samostatná místnost je využitelná jak jako pracovna, tak jako ložnice.

Na podlaze jsou parkety nebo příjemné přírodní lino (marmoleum). Byt je vytápěn jak standardními radiátory, tak teplovodním podlahovým topením.

K dispozici je přípojka kabelové televize a internetu UPC.

Byt má vynikající dopravní dostupnost. Před domem lze zdarma parkovat. Stanice metra a tramvaje Křižíkova jsou vzdáleny pouze několik desítek metrů.

Pro kuřáky je vyhrazen malý balkon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126401
Dispozice4+kk
Podlaží3
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.