Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 200 m² bez realitkyVodárenská, Třeboň - Třeboň, Jihočeský kraj

Vodárenská, Třeboň - Třeboň, Jihočeský kraj
Cena6 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 930 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný rodinný dům v atraktivní části Třeboně cca 1,5 km od centra.

Třeboň je velice oblíbené turistické letovisko, zejména díky svým dvěma slatinným lázním. Je obklopena historickou rybniční soustavou, propletenou řadou cyklostezek. Po celý rok je v Třeboni organizován bohatý kulturní život.

Dům stojí v klidné čtvrti, ve východní části Třeboně. Z domu je výhled přes Mokrá luka na historické centrum Třeboně. Les je vzdálen cca 200 m od domu, ulicí vede cyklostezka. K domu náleží krásná, udržovaná zahrada, celková výměra pozemku 811 m2. Oplocení je ve výborném stavu. V těsné blízkosti pozemku protéká Mlýnská stoka.

Dům je ve výborném stavebnětechnickém stavu, v 80 letech prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Veškerá zařízení mohou nadále mnoho let sloužit. Obytná plocha v inzerátu je uvedena pouze informativně. Dům je z části podsklepen, má dvě obytná podlaží. Zastavěná plocha činí cca 110 m2. Obytný prostor sestává ze dvou bytů, v 1. NP byt 2+1, ve 2. NP byt 3+1. Byty mají společný vstup. Teplovodní ústřední topení s plynovým kotlem. Vodovodní přípojka z veřejného řádu, kanalizační přípojka, elektřina 220/380 W. V těsné blízkosti domu samostatně stojící garáž s příslušenstvím. Bezproblémoví sousedé.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126785
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.