Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySpodní, Praha - Lahovice

Spodní, Praha - LahoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nově kompletně zrekostruovaný a zařízený samostatný byt s balkonem v prvním patře vily-samostatný vchod. Wifi a UPS HD máte v ceně!! 12 min od metro Smíchovské nádraží-30min Václavské nám.,autobus jezdí každé 4 minuty! Zastávka mhd 200m. Celý dům prošel nákladnou kompletní rekonstrukcí v roce 2014. Na podlaze koberce-okna plast. Městský vodovod,ústřední topení. Dům je v klidné části obce s nulovou kriminalitou.Z oken je výhled na řeku. Dům je 300m od Vltavy,krásná příroda a mnoho stezek podél řeky. Byt má balkon viz foto-v oknech žaluzie.Byt je přímo u cyklostezky spojující Prahu s Karlštejnem a podél Vltavy je inline dráha až do centra Prahy takže můžete jet na bruslích rovnou z domu. Případné parkování před domem na ulici. Děti,pes a kočka ne. K nastěhování a prohlídky od 22.5.2017 !!!!!. Jsem majitel nemovitosti. Byt má kompletní vybavení mimo pračky. Celková cena za měsíc včetně všeho zhora uvedeného je cca 13.000kč-dle spotřeby elektriky. Zahrada není k dispozici.

Reconstruction and newly furnished apartment on the first floor villa with a separate vchodem.Wifi included! 12 minutes from the Metro Railway Station, the bus runs every 4 minutes.House is located in quiet City.Windows the south and west, and from them river views. The village lies at the confluence of the Vltava and Berounka, beautiful nature and many trails along river.Byt a balcony. There is a small garden near the house. Around the village is a newly built wall of noise. Keep cycling around the village connecting Prague and Karlstejn Castle along the Vltava river is an inline path to the center of Prague. There has been no smoking, except in the garden. We are a young childless couple and stay at a peaceful people who know how to behave and do frequent visits! Any parking on the street in front.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126870
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.