Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyHilmarova, Praha - Hlubočepy

Hilmarova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Puvodne 2+kk predelane na 2+1 (druha mistnost je oddelena od kuchyne sadrokartonovou prickou). Byt je castecne zarizeny (plne zarizena kuchyn, lednicka, pracka, letiste, skrine a mensi skrinky, policky, zidle stul,...). Vymera je 48 m2: chodba, toaleta, koupelna, loznice a nejvetsi mistnost oddelena sadrokartonovou prickou od kuchyne. Je zde 25 Mb internet za 400 Kc, ktery je samozrejme mozno zrusit. Byt je v panelovem dome v Hilmarove ulici hned vedle Billy a tramvajove zastavky, nedaleko je take velmi pekne Prokopske udoli. V patre je take tzv. sklipek, tedy jakesi odkladiste, v dome je nekolik vytahu a 24 hodin vratny.

Byt je okamzite k dispozici, pred nastehovanim budu chtit vedle najmu kauci ve vysi jednoho mesicniho najmu. Jsem otevreny jakekoliv diskuzi a navrhum. Vice nabytku a vybaveni je take jeste ve zminenem sklipku. Fotky jsou porizeny den po odstehovani predchazejich lidi, tudiz to muze pusobyt trochu puste, na pozadani poslu vice. Celkova castka za pronajem je v soucasne dobe 11.000 (9.000 + 1.600 poplatky + 400 internet).

Kontaktujte me prosim na e-mailu kalkaloid@hotmail.com.

Used to be 2+kitchen corner, now 2+1 (there was added wall between the living room and kitchen. There is 25 Mb internet connection for additional 400 Kc per month, which can be canceled, so all together it is 11.000 Kc per month. It's in panel house, but near beautiful Prokopske Udoli (forest valley) and just beside supermarket and tram station. The flat is immediately available, but I will need one month rent as deposit with the rent before moving in. I am open to any discussion. Contact me pleas on kalkaloid@hotmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128192
Dispozice2+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.