Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyTrávníčkova, Praha - Stodůlky

Trávníčkova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt s možností odkoupení do os. vlastnictví, v ul. Trávníčkova 1768/13. Byt je po celkové rekonstrukci s vybavenou kuchyní, (el.varná deska, horkovzdušná trouba, lednice - vše ve dřevě) jenž je propojena s obývacím pokojem a přepažena barovou deskou. Dále vestavěné skříně v ložnici a dětském pokoji, úložný prostor v předsíni v podobě komory a sníženého stropu. Všude plovoucí podlahy nebo dlažba. Bezpečnostní dveře. Součástí bytu je lodžije situovaná do klidné části se zelení a sklep. Výtah samozřejmostí. Nově tepelné izolace a fasáda domu. Za domem dětské hřiště. Stanice metra Luka cca 100 metrů, zastávka autobusů (174 směr Letná), škola, školka, zimní stadion, rozlehlý Centrální park s jezírky, nákupní centrum, mateřské centrum, lékař, to vše v blízkém okolí nedaleko Prokopského a Dalajského údolí.

Výše akontace je zhruba 460 tis.

Kontakt: gabriela.ceco@gmail.cz

Street name: Trávníčkova 1768/13, PRAGUE 5

Type of offer: sale

Type of real estate: apartment

Number of rooms: 2 bedrooms, livingroom, kitchen, bathroom, separate toilet, entrance hall, balcony, separate storage room in the basement.

Location within the house: 2nd floor

Equipment: well equipped kitchen, partially furnished

Size: 80 m2

Located near green area with easy access to all basic services and social facilities. Ideal for family with children.

After full reconstruction, mainly floating wood floors. Large storage space (built-in wardrobes in both bedrooms and the hall, overhead storage space and extra storage room in the hall, one more storage room in the basement). Safety doors. Elevator.

Very well equipped kitchen – mainly AEG brand, covered in light wood (ceramic cooker, hot air oven, dish washer, and refrigerator).

Kitchen and living room are separated by a bar.

The balcony is located on a tranquil side of the house, facing new playground and leisure park area.

Good connection with the city center (100 m from metro and bus stations: metro station Luka [yellow line B] – 20 minutes to Vaclavské náměsti; BUS station – line 174 to metro station Hradčanská [green line A]).

All basic social services in the area: kindergarten, school, sports stadium, green area with ponds, shopping center, maternity center, medical center, etc. 20 minute walk from Prokopské and Dalajské údolí (Prokopské and Dalajské valley).

E-mail: gabriela.ceco@gmail.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128476
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.