Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 94 m² bez realitkyCitonice - Citonice, Jihomoravský kraj

Citonice - Citonice, Jihomoravský kraj
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 706 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící novostavbu rodinného domu v Citonicích, 5 km od Znojma, na pozemku o celkové velikosti 1488 m2. Komplet hotová bytová jednotka v přízemí (4+kk) – 93,6 m2 (chodby 16,3; koup+WC 7,4; obyvatelné místnosti 69,9 m2); 2. nadzemní podlaží – hotový základ podlahy a tepelné izolace – možnost dokončení dle individuálních plánů (voda, odpady a elektřina jsou vyvedeny do 2.NP). Dům je možno rozdělit jednou příčkou na dvě bytové jednotky se samostatnými vchody. Nad 2.NP se nachází půda. Dům byl kolaudován v prosinci 2002.

Dům je napojen na všechny sítě (voda, elektřina, plyn, kanalizace), na pozemku se nachází vrtaná studna. Pro vytápění se používá plynový kotel se zásobníkem teplé vody, na radiátorech termohlavice. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. V domě jsou dřevěná eurookna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Podlahy v přízemí – dlažby, plovoucí podlahy. Na střeše je anténa a hromosvod. K domu je přistaven velký přístřešek se stáním na 2 auta + dílna (21 m2) se zavedenou vodou, elektřinou (220+380V) a topením.

Kolem domu kvalitně zbudovaná veliká okrasná zahrada s množstvím keřů a stromků. Nádherný výhled, minimum sousedů, dům je v blízkosti NP Podyjí-úžasná čistá příroda.

V místě je kompletní občanská vybavenost - 2 obchody, školka, škola, restaurace,krásné lesy,tři rybníky s možností rybolovu, koupání v koupališti či na Vranovské přehradě,cyklostezky,turistika,vinařská oblast,autobus,vlak.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128631
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha94
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.