Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 256 m² bez realitkyKomárov, Komárov - Komárov u Mladějovic, Olomoucký kraj

Komárov, Komárov - Komárov u Mladějovic, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena4 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu komfortně vybaveného rodinného domu v obci Komárov u Šternberka v okrese Olomouc. Pořizovací cena domu je 6 500 000 Kč, podrobnou prezentaci domu naleznete na adrese www.safetypro.cz/komarov

Dům je samostatně stojící, dvoupatrový bez podsklepení, s garáží, zastavěná plocha je 169 m2 a celková podlahová plocha 256 m2. Celé přízemí včetně všech vstupů do domu je řešeno jako bezbariérové. Dokončen a zkolaudován byl v květnu 2010. Po technické stránce byl dům koncipován jako nízkoenergetická stavba s komfortním automatizovaým řízením technologií a inteligentní elektroinstalací. Při jeho stavbě bylo dbáno na výběr kvalitních materiálů a maximální pečlivost při jejich zpracování. Dům je kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování.

Dům je kompletně zateplen, vybavem moderními dřevěnými okny i dveřmi, na všech oknech jsou elektricky ovládané venkovní rolety, provedena je příprava na solární ohřev vody. Vytápění je kombinované plynovým kotlem nebo krbem, každá místnost má samostatnou regulaci teploty, topení je podlahové i radiátory. Garáž je také vytápěná, s elektricky ovládanými a zateplenými garážovými vraty. Instalován je dvouúrovňový zabezpečovací a protipožární systém. Vytápění i bezpečnostní systém lze ovládat i dálkově pomocí mobilu.

Celé přízemí včetně všech vstupů do domu je řešeno jako bezbariérové. Na zahradě je profesionálně položený trávník s automatickým zavlažováním a samostatnou studnou.

V případě zájmu je možno odkoupit i sousedící parcely o celkové výměře 5380 m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129802
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha256
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.