Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 1347 m² bez realitky18018, Tymákov - Tymákov, Plzeňský kraj

18018, Tymákov - Tymákov, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný venkovský dům v Tymákově. Zastavěná plocha je 114m2 a pozemek o celkové výměře 1347m2. Na pozemku se nachází zahrada s jehličnatými a ovocnými stromy, rozlehlá stodola a zděná kůlna. Pozemek je oplocený.

Dům o dispozici 5+1 byl v roce 1997 kompletně zrekonstruován. Zbudován nový krov, nová střešní krytina (Bramac), dřevěná okna, nové rozvody (voda, odpady, elektřina a plyn). Dům je vytápěn ústředním topením na plyn (kotel Buderus). Vodu ohřívá elektrický boiler. V obývacím pokoji se nachází krb. Dům je napojen na obecní kanalizaci, voda je čerpána z vlastní studny. Obecní vodovod je na hranici pozemku.

V přízemí domu se nachází chodba, kuchyně,spíž, technická místnost, koupelna /vana i sprchový kout/, samostatné WC a tři pokoje. Z chodby se po dřevěných schodech dostanete do podkroví. V pravé části jsou dvě obytné místnosti /zateplené, napojené na ÚT/. V levé části podkroví je prostor vhodný k přístavbě dalších pokojů. Dům má v přízemí keramické dlažby, v podkroví dřevěné podlahy a koberce.

Dům je volný, ihned k nastěhování.

V obci je dobrá občanská vybavenost škola, obecní úřad, pošta, obchody. Vynikající dopravní spojení na dálnici D5. Vzdálenost od Plzně je 8 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129903
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 347
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.