Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyZelená, Praha - Bubeneč

Zelená, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Krásně zrekonstruovaná garsonka, ve 3. patře udržovaného cihlového domu z třicátých let, s výtahem. Obytná místnost s moderní kuchyňskou linkou (dvířka bílý lesklý povrch, pracovní deska mramor šedá), s vestavěným sklokeramickým dvouvařičem a odsavačem par + barpult s vestavěnou ledničkou s malým mrazákem a dvěma barovými stoličkami (kůže / chrom), podlaha voskované parkety, špaletové okno se skly s protihlukovou fólií a tepelnou izolací rámů, nerezové doplňky (světla, garnyž, lemy a pod). Chodba, koupelna s vanou, stylovým umyvadlem se zrcadlem, samostatné WC, malá šatna (moderní pračka Bosh, malý vysavač, police a věšáky na oblečení), zrenovované původní dveře. Celý byt kromě moderní kuchyně je laděný do stylu třicátých let, jen z moderních materiálů. Pokoj má odhlučněné stěny speciální zvukovou izolací, topení i teplá voda je ústřední dálkové, s veškerým měřením. V domě je možné užívat společné balkony v mezipatře a zahradu. Do konce roku bude v domě nový výtah, v současné době je nový vstup, vyměňují se prosklené balkonové stěny, do 1 roku bude mít dům novou fasádu a nové špaletové okna. Dům je cca 5 min. chůze od parku Stromovka, před domem je stanice bus, za rohem stanice tram, veškerá infrastruktura v místě. K dispozici je telefon a UPC televize s internetem. Ne zvířata, kuřáky. Poplatky 1.500 + elektřina cca 500 Kč, kauce 1 nájem. K pronájmu dlouhodobě. Volné od 1.7.2011

Beautifully refurbished studio apartment in the 3rd floor of a brick house from the thirties with a lift. Living room with modern kitchen (white glossy finish, black marble style worktop), in-builtg a glass-ceramic cooker, barpult with built-in fridge with small freezer and two bar chairs (leather / chrome), waxed parquet flooring, window glass with acoustic insulation foil and thermal insulation in the frame, stainless steel accessories (lights, cornices, borders, etc.). Hallway, bathroom with bath, stylish sink with mirror, separate toilet, small dressing room (modern Bosch washing machine, a small vacuum cleaner, shelves and hangers for clothes), restored original door. All in addition to the modern kitchen is tuned to the style of the thirties, just used modern materials. The room has a special sound insulated walls, the house has central heating and hot water, with all measurements. In the house are common mezzanine balconies and garden. By the end of the year will be completely new elevator, at present the is new entrance, they exchanging the glass patio walls, up to 1 year will be new facade and new windows in the whloe house. The house is about 5 minutes walk from the park Stromovka, in front of the house is bus stop, tram stop is around the corner, complete infrastructure is in surround of the house. There is a telephone and television connection with internet - UPC. No pets and smokers please. Monthly fees 1500 + electricity 500 CZK, deposit one rent. The long-term lease. Available from July 1, 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131213
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.