Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 70 m² bez realitkyChlustina - Chlustina, Středočeský kraj

Chlustina - Chlustina, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena870 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 690 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme rodinný dům z roku 1860 vhodný i na rekreaci nacházející se v obci Chlustina, 40km po dálnici od Prahy. V obci obchod s potravinami otevřený každý den, také hospoda. Nejbližší železniční stanice je 1.5km, v obci je autobusová zastávka. V blízkosti hrad Točník a Zbiroh. Vhodné na cyklistiku a vycházky v nedaleké CHKO Křivoklátsko.

Budova se nachází na parcele o rozměru 242m, ke které patří zahrada o rozměru 233m. V přízemí se nachází 3 místnosti (dva pokoje + kuchyň) a koupelna. WC (suché) se nachazi na dvorku. V prvním patře se nachází letní pokojík, zbytek je půda. Do baráku zaveden plyn a elektřina. Na dvorku vlastní studna (užitková voda). V obci vodovodní řád. K baráku je přistavěna garáž (19m) a na dvorku se nachází dílna se sklepem a skleníkem. Rozsáhlá rekonstrukce nutná (např. částečná izolace proti vlhkosti, v případě topení na tuhá paliva nový komín, oprava fasády, rozvody).

RK nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132711
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.