Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyPlukovníka Mráze, Praha - Hostivař

Plukovníka Mráze, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


dlouhodobý pronájem od června 2011,byt 3+kk/L, OV, 67 m2,zasklený balkon, plastová okna, výhled do klidné zástavby, okna na východ.Byt je možno poskytnout částečně zařízený ( např. nová myčka Bosch, kombin.sporak-elektr.trouba atd.)- vše je na dohodě,wc samostatně od koupelny.Jedná se o velmi klidnou lokalitu (na kraji sídliště), veškerá občanská vybavenost v místě, MHD spojení: do 10 minut bus na Metro Skalka nebo 15min bus na metro Háje,Tram.zastavka cca 3 min.chuze od domu, parkování u domu nebo na placeném hlídaném parkovišti 10min chůze od domu.

Dům má nové vchodové dveře,schránky a zvonky, 2x nové výtahy (podle EU směrnice), přízemí domu monitorován bezp.kamerou.

Velkou výhodou dostatek zeleně (Hostivařský lesopark s přehradou) a ploch pro volný čas (Golf Hostivař, tenisové kurty, plavecký bazén…), nedaleko Europark- Šterboholy nebo nákupní centrum Hostivař.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu133215
Dispozice3+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.