Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyU garáží, Praha - Holešovice

U garáží, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Pronájem bytu v OV 2+1 o velikosti 55 m2 s balkónem o velikosti 5 m2 v Praze-Holešovicích. Byt se nachází v 5. patře ze 7 v kompletně rekonstruovaném zatepleném bytovém domě s výtahem z roku 2006. Okna bytu jsou orientována do vnitrobloku, na východ.

Byt je po kompletní rekonstrukci r. 2008. V bytě jsou nadstandardní plovoucí podlahy, dlažba v chodbě a koupelně (el. vyhřívaná), plastová okna, sádrokartonové podhledy, samostatné plynové topení a TUV (kondenzační kotel). Kompletné zařízená kuchňská linka se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou a digestoří, lednicí a myčkou. Samostané WC s umyvadlem. K bytu patří také sklepní kóje v suterénu domu.

Byt ja mimořádně tichý, světlý, teplý a energeticky úsporný.

V okolí domu je do 500m kompletní občanská vybavenost (škola, školka, supermarket, pošta, metro st.Vltavská). Parkování před domem bez problémů (po zakoupení parkovací karty městké části Praha 7). Možnost připojení kabelové TV a internetu.

V ceně nájmu nejsou zahrnuty služby ve výši 1700,- (pro 2 dospělé osoby), spotřeba elektřiny a plynu - celkem cca 3.800 Kč. Byt je nezařízený nábytkem, po dohodě lze částečně zařídit.

Byt je k dispozici ihned. Prohlídky bytu možné po tel. domluvě.

Nemáme zájem o spolupráci s realitkami. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134612
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.