Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyPod Marjánkou, Praha - Břevnov

Pod Marjánkou, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné2 100 000 Kč


Prodám byt 1+1 za větší, OV v lukrativní části Prahy 6 Břevnov, v ulici Pod Marjánkou. Zvýšené přízemí, předsíň, obyv. pokoj, kuchyně, komora, koupelna, sam. WC. Celková rozloha 37m2, k bytu naleží sklepní kóje. Společná terasa na střeše domu. Poplatky jsou okolo 4900 kč 3 lidé, kabelová TV a internet zaveden.Nová plastová okna, výhledem do ulice na sever. Veškerá občanská vybavenost, škola a nemocnice v ulici, MHD stanice Drinopol 80 metrů, parkování ve dvoře. Vhodné pro seniory, nebo kancelář, ordinace, atelier pro umělce.

Dotazy mi pište na Email: Pburdats@gmail.com

RK nevolejte!!!

Buy a flat 1 +1 for greater ownership in the lucrative area of Prague 6 Břevnov in the Pod Marjánkou. Elevated ground floor, entrance hall, living. room, kitchen, pantry, bathroom, sam. WC. The total area of ​​37m2, the apartment has a cellar. Common terrace on the roof. Fees are around 3,000 CZK, cable TV and internet zaveden.Nová windows, overlooking the street to the north. All civic amenities, schools and hospitals in the street, bus station Drinopol 80 meters, parking in the yard. Suitable for elderly or office, office, studio for artists.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135193
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.