Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyPřemyslovců, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj

Přemyslovců, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 250 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Komfortní slunný byt po celkové rekonstrukci se nachází v klidné a pěkné části OV - Mariánské Hory. Byt je ve čtvrtém (nejvyšším) podlaží, orientován na jihozápadní stranu s výhledem do zeleně a vilové části Mar. Hor. Dostupnost (pěší): U domu se nachází menší parkoviště, v blízkosti radnice (1 min.), OD Kaufland (4 min.), OD Futurum (10 min.), Mar. náměstí (4 min.). Přímo u domu zastávka MHD "Korunní". Ideální dostupnost do centra - 7 minut tramvají, 20 minut pěšky.

Byt je otevřeného charakteru (jednotlivé místnosti odděleny klenbou, dveře pouze na toaletu), plovoucí podlaha, plastová okna, bezpečnostní protipožární dveře, centrální vytápění, toaleta (rohová vana, pračka, umyvadlo, WC), možnost využití lodžie v mezipatře a sklepní kóje (po domluvě).

BYT PLNĚ ZAŘÍZENÝ. Vratná kauce = 8 350 Kč (jedno-měsíční)

K nastěhování: od červenec/2013

Comfortable and sunny apartment after a general reconstruction is situated in a quiet and nice central part of Ostrava - Marianské Hory. The apartment is on 4th floor (highest floor of the building), south-west oriented with a view on surrounded greens. There is a small parking place by the building. Distance (by walk): Kaufland Mall (4 min.), Futurum Shopping Mall (10 min.), nearest bus stop (“Korunní”) – in front of the house, ideal accessibility to the city centre (7 min. by tram, 20 min. by walk).

Open-space flat dispose: floating wooden floor, new plastic windows, fire-protective front-door, corner-bathtub, washing machine, washbasin and toilette.

APARTMENT IS FULLY EQUIPED. Caution = 8 350 CZK (one-month caution).

Ready to rent: from july/2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13592
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.