Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 28 m² bez realitkyČesákova, Praha - Střížkov

Česákova, Praha - Střížkov
Měsíční nájemné7 000 Kč


Pronajmu krásnou zrekonstruovanou garsonieru ve 13 patře rekonstruovaného panelového domu. Garsoniera má luxusní zděné jádro s vanou, dlažbou. Na chodbě jsou skříně, dlažba, v pokoji plovoucí podlaha, luxusní kuchyňská linka, příprava na pračku. Byt je vyštukován a nově vymalován. Cca rok stará plastová okna a lodžie s dlažbou. V domě jsou dva nové výtahy, v posledním patře jsou pouze dva byty, nerušený klid. Pěkný výhled z okna, na konečnou tramvaje cca 5 minut pěšky, metro 3 stanice tramvají, do centra MHD cca 30 minut. Parkování před domem bez problémů. Cena plus poplatky, požaduji 1 měsíční nájem jako kauci.

K nastěhování: 25/01/2009

 Nice one room flat for rent. The flat is after the renovation, there is new bathroom, luxury kitchen, plastic windows. The flat is located in 13th floor of renovated house (two elevators). The flat is newly painted, very clean. The nearest tram station and bus station is appr. 5 minutes, to the cenre of Prague appr. 30 minutes by public transportation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13635
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha28
Podlaží13
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.