Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKřišťanova, Praha - Žižkov

Křišťanova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu světlý byt na pomezí Vinohrad a Žižkova, nedaleko obchodního centra Flora. Byt je v pátém patře (bez výtahu) a má sdílený balkon s přístupem z chodby. V obývacím pokoji je podlaha z přírodních prken a je částečně vybaven psacím stolem a židlí, policemi a konferenčním stolkem s židlemi. Jeho součástí je kuchyňský kout s linkou, ledničkou s mrazákem, novým plynovým sporákem, elektrickou troubou a policemi. Koupelna je po rekonstrukci, s vanou, přípojkou na pračku, ohřev vody plynovým průtokovým ohřívačem. WC je samostatné. Ložnice není vybavená s výjimkou menších komod a polic. V male předsíni jsou botníky i předsíňová stěna, dále je tu vybudován skladovací podhled, další skladovací prostor je v bývalé spížní skříni. Vytápěni je lokální plynové, s termostatem a možností časování. Byt má skvělé dopravní spojení do centra jak metrem, tak tramvajemi, v blízkosti sportovní možnosti (bazén a sportoviště Olšanka, fitness Flora, squash...), zeleň parku Parukářka, obchody a další občanská vybavenost.

I am renting a bright apartment on the border of Vinohrady and Žižkov, close to the shopping center Flora. The apartment is on the fifth floor (no elevator) and has a shared balcony. The living room has floor boards from natural wood and is partially equipped with a writing desk and chair, bookshelves and a coffee table with chairs. It has a kitchenette with a sink, fridge and freezer, new gas stove, electric oven and cupboards. The bathroom is renovated, with a bath, washing machine connection and a gas water heater. WC is separate. Bedroom is not equipped with the exception of small dressers and shelves. In a small hall there are shoe racks and a ceiling built-in storage; additional storage space is in the former pantry cabinet. The apartment can be heated by two gas heating units, both with thermostats and timers. The apartment has great public transportation connections to the city center by the underground and several tram lines, nearby there are sports facilities (swimming pool and sports center Olšanka , Flora fitness center , squash ...), Parukářka park, shops and other amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137452
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.