Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Dobrý den,

nabízím k pronájmu garsoniéru v ulici Slezská 71, Praha 3. Byt má 25m, nachází se v přízemí s okny do ulice (nicméně hluk v bytě není). Byt může být vybaven nábytkem, to vše na konkrétní dohodě. V kuchyni je lednice, možnost připojení pračky. V okolí je veškerá občanská vybavenost, obecně výborná poloha mezi Flórou a Náměstím Jiřího z Poděbrad. Možnost internetu (O2 ADSL - 400,-/měsíc). Preferuji dlouhodobý pronájem alespoň 1 rok.

Hello,

I would like to offer one room flat to rent in Slezská street number 71, Prague 3. The flat has 25m, it is located in ground floor with window oriented to the street (but there is not any noise from the street). The flat could be equiped with some furniture, it is than upon agreement. In the kitchen there is a fridge a there is also space for washing mashine. The flat is in generall well located between Flora and Namesti Jiriho z Poděbrad (both Metro A line). Internet connection is also possible for 400,-CZK/month. I prefer long-term contract, at least 1 year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140541
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.