Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyVelké Kunratické, Praha - Kunratice

Velké Kunratické, Praha - Kunratice
Měsíční nájemné19 700 Kč

+ Poplatky za služby6 200 Kč


Výjimečně dobře lokalizovaný dům přímo u největší zelené plochy v Praze (Kunratického Lesa), výhled je přímo na zelený les (byt je s balkonem), slyšet jsou lesní ptáci, dětské hřiště před domem, MHD spojení 6 min metro Kačerov, parkovací stání je v garáži a je v ceně (velké stání) + navíc střední sklep, novostavba z roku 2005, nadstandardní vybavení: koupelna s vanou + toaleta + druhá koupelna se sprchovým koutem a druhou toaletou (vše je vybavené), samostatná komora, kuchyň v dýze je včetně spotřebičů (indukční keramická deska a trouba Elektrolux, mička nádobí AEG, Whirlpool mikrovlnka). UPC vysoko rychlostní internet, kabelová televize. Plovoucí podlahy + dlažba + koberec, vestavěná skříň. Tříděný a komunální odpad přímo v domě. Bezpečnostní dveře. Výtah. Funkční zvonky.Dlouhodobě.

Exceptionally well-located house right at the largest green space in Prague (Kunratický Forest), view located directly to forest (plus balcony), you could hear the forest birds, a playground for kids is in a front, public transport bus goes 6 minutes to Kacerov subway station, parking in garage is included (big one) + cellar, house is new from 2005, premium equiped: bathroom with bath + toilet + second bathroom with shower and second toilet (everything is equiped), separate storage room, veneer kitchen with appliances (ceramic induction hob and oven Electrolux, dish machine AEG, Whirlpool microwave). UPC high speed internet, cable TV. Floating + ceramic floor + carpet tiles. Built-in wardrobe. Recycle bins directly in the house. Security doors. Elevator.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141243
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.