Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 600 m² bez realitkyNiměřice - Niměřice, Středočeský kraj

Niměřice - Niměřice, Středočeský kraj
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 574 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji prostorný kamenný dům, který se nachází na návsi v Dolním Cetně, několik km jižně od Mladé Boleslavi. K domu patří velký pozemek 1135m2 sousedící s lesem a část pískovcové skály s rozlehlými skalními prostory (výška 5m zajímavé možnosti využití - vinárna, domácí pivovar).

Nemovitost se nachází v údolí Strenického potoka - přírodní rekreační lokalita s rybníky, obory, cyklostezka do Kokořínska.

Cesta od domu do Prahy trvá autem cca 30 min.

Podrobné informace a foto na:

www.dolni-cetno.kvalitne.cz

RK, prosíme nevolejte!

We offer a spacious stone house in nature about 45 km from Prague, suitable for residental and commercial use. It stands at the village square of Dolni Cetno, a few kilometers from Mladá Boleslav. The property consists of vast house, built from sandstone blocks, outbuildings, a building estate of 1135 m2 directly connected to forest view and a part of rock with vaulted cellars (5m height). The property is located in the valley of Strenický creek - a natural area with ponds, deer preserves. A bicycle path leads around the house to Kokořínsko natural region. Dolni Cetno village is located 8 km from the R10 highway Prague-Liberec. For detailed information and additional photos please visit the web site of the house: www.dolni-cetno.kvalitne.cz Direct sale from the owner. RK - please do not call. Interesting historic building in an natural area!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141540
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha600
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.