Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyBratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Bratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 300 Kč


Hledám jednoho, dva nebo tři do 3+kk bytu na ulici Bratislavská. Nemovitost je situovaná téměř na rohu s ulicí Příkop, tedy velice blízko ke Kolišti i k samotnému centru. Jedná se o pronájem pokoje, jsou na výběr dva. Jeden větší a světlejší směrovaný do ulice a druhý menší a tmavší do vnitrobloku. Větší pokoj má přes 30m2, menší 24m2 - odhadem. K dispozici je manželská dvoupostel a skříňka. Vybavení kuchyně: lednice (bez mrazáku), plynový sporák, mikrovlnka. Pračka není. Internet od O2 by byl v ceně nájmu. V bytě bych bydlel jenom já a občas by přespal můj přítel. Jsem student (21 let), přes prázdniny moc v Brně bývat nebudu, přes rok na víkendy jezdím většinou domů. Volný by byl dle domluvy, od cca poloviny června, nejpozději od 1. července. Cena taky záleží na domluvě (kolem 3300 na osobu), záleží na počtu lidí a na výběru pokoje. Je mi jedno jestli studenti nebo pracující, kdokoliv, pohodáři vítáni :) Jediný požadavek: aspoň základní smysl pro pořádek :-D

I'm looking for a couple or three boys, girls, whoever, to the large 3-room flat in the Bratislavská street. A single room is for rent. You can choose out of two rooms. The first one is more sunny, a bit larger (about 30m2) looking to the street and the other one is about 20m2 heading to the inner side of the building. A double bed and a closet are available and free to use. In the kitchen there is a fridge (without a freezing box), a microwave oven and a cooking stove. Unfortunately no washing machine but there's a place for one in the bathroom. Internet included in the price of rent.

There would be just me in the flat and occasionally my boyfriend sleeping over. I'm a student, 21 yo, not so often in Brno during the summer and leaving on weekends during the year.

The flat is available from the middle of June or from the beginning of July. The rent is the matter of discussion, depends on what room you choose and how many of you there will be, generally about 3300 CZK per person. I don't care if you're a student, working ... everyone is welcomed, especially easy-going cool guys :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141808
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.