Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 750 m² bez realitkyHospozín - Hospozín, Středočeský kraj

Hospozín - Hospozín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné40 Kč

+ Vratná kauce37 500 Kč


Nabízíme k pronájmu 2 haly. Nacházející se v obci Hospozín nedaleko měst Velvar a Slaný cca 35km severně od Prahy. Dobrá dostupnost z dálnice jak na Teplice tak na Karlovy Vary. Haly je možno pronajmout samostatně. Je částečně vytápěno.

První hala o rozměrech 750m2 29500kč/měs s vlastním sociálním zázemím dále je možno pronajmout halu v patře o rozměrech 350m2 za 10000kč/měs.

Areál je oplocený, střežený kamerovým systémem a s trvalou přítomností správce. Pro podrobnější informace volejte.

We offer for rent 2 halls. Located in the village Hospozín near the towns of Velvar and Slaný about 35 km north of Prague. Good access from the highway to both Teplice and Karlovy Vary. The halls can be rented separately. It is partially heated.

The first hall with dimensions of 750 m2 29500 CZK / month with its own social facilities, it is also possible to rent a hall on the first floor with dimensions of 350 m2 for 10000 CZK / month.

The area is fenced, guarded by a camera system and with the permanent presence of a caretaker. Call for more detailed information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142460
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru750
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.