Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyKarla Steinera, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Karla Steinera, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Byt 1+1 se nachází v 1. patře panelového domu v ulici Karla Steinera na Skvrňanech. Prostory jsou po rekonstrukci, zejména koupelna, podlahy a okna. Dispozice bytu sestává z předsíně, kuchyně s novou kuchyňskou linkou včetně sklokeramické varné desky, trouby a digestoře, dále ložnice, koupelny se sprchovým koutem s hlubší vaničkou, umyvadlem, WC a mozností umístení mensí pracky. V kuchyni je také velká vestavěná skříň. Podlahy v obou pokojích jsou opatřeny plovoucím laminem, v předsíni je koberec a v koupelně dlažba. Revitalizace domu byla dokoncena v roce 2009 (nové rozvody vody a odpadu, nový výtah, strecha, zateplená fasáda). Parkovat lze přímo před domem. V těsné blízkosti domu se nachází nákupní centrum, škola, školka, park a tramvajová zastávka. Byt je k dispozici od 1. 7. 2012.

The apartment for rent is in a panel building in the Karla Steinera Street in Plzen - city district Skvrnany. The flat underwent a reconstruction; has new kitchen inclusive oven, pyroceram hob and stainless steel hood. A big fitted wardrobe is in the kitchen as well. The kitchen and the bad room have floating floor. The bathroom is newly done (shower, sink and WC) with a place for a small washing machine. The building underwent big reconstruction in the year 2009 (new pipe lines, lift, roof and isolation). Parking is possible in front of the house directly. There is shopping center and tram station nearby (Tram trip to city center does not take more than 10 minutes). Free since 1st of july 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142927
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.