Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+1 • 800 m² bez realitkyMezno - Mezno, Středočeský kraj

Mezno - Mezno, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Chata s výhledem na les a krajinu, poslední za rybníkem, pláž ke koupání 200 m, k dispozici veranda s posezením, kuchyň, ložnice dvojlůžko + ložnice 1lůžko+přistýlka, postýlka, WC, studna s užitkovou vodou vedle chaty, koupelna se sprchovým koutem za chatou, letní sprchový kout s ohřívacím sudem na teplou vodu, terasa + krytá pergola s posezením. Vybavení: plynový sporák s plynovou troubou, lednice s mrazákem, varná konvice, mikrovlnná trouba, barevná televize – není signál, video, DVD, rádio, na podlaze jsou částečně koberce, společenské hry, pentaque, slunečník, zahradní nábytek, stolní tenis. Vytápění elektrické přímotopy. Součástí objektu je oplocená zahrada 800 m2, uzamykatelný prostor na kola, ohniště s roštem. Majitelka neposkytuje ložní prádlo, žádá kauci ve výši 1000 Kč, úhradu el. energie, rekreačních poplaplatků. Parkování na vlastním pozemku. Zastávka ČD 700 m, ČSAD 400 m, potraviny 400 m, nákupní centrum 4 km, restaurace 700 m, travnaté hřiště + dětský koutek 300 m. Chata se nachází mimo hlavní komunikaci, v mírně kopcovitém terénu, na konci malé chatové osady. V okolí jsou značené turistické i cykloturistické stezky. Koupání 200 m, k rybaření rybník Jordán 13 km, krytý i venkovní bazén v Táboře.

Výlety: zřícenina hradu Kozí Hrádek, zřícenina hradu Borotín 4 km, Chýnovské jeskyně, zřícenina hradu Choustník, Červená Lhota - renesanční zámek na ostrově v rybníku, gotický hrad Kámen s expozicí motocyklů, město Tábor, pod nímž jsou chodby, vylámané rule, zčásti zpřístupněné, rybník Jordán, zámek s muzeem motocyklů v Bechyni, muzeum s pohyblivými jesličkami a zámek Jindřichův Hradec. Na celodenní výlet lze jet lokálkou po úzkokolejce.

Červenec - srpen 2011: cena 5.000,00 Kč/ týden,

2.500,00 Kč/víkend.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143052
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha800
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.