Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyGabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Gabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 906 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví, ve 2. patře ze 3, v krásné, zelené a klidné lokalitě s bezproblémovým parkováním a výborným spojením do centra (cca 15 minut). V docházkové vdálenosti je obchodní centrum Rubín, restaurace, 2 lékárny, zdravotní středisko, školka, několik dětských hřišť a les.

Celková plocha bytu je 56 m2. Pokoje mají rozměry 17 m2 a 12 m2, kuchyně 12 m2, jádro umakartové, koupelna s vanou, WC samostatně, 2 lodžie, šatna a sklep. Ložnice je orientována na sever (příjemně chladná i v horkých letních měsících), obývák a kuchyně na východ (dopolední slunce). V roce 2006 byl dům zateplen a proběhla výměna oken za plastová.

Měsíční náklady (voda, teplo, teplá voda, spol. elektřina, fond oprav, správní poplatek) jsou 3409 Kč, plus elektřina (4 osoby) 1160 Kč, plyn 130 Kč, úklid 190 Kč.

Dům je dobře udržován, panují v něm přátelské sousedské vztahy.

I am offering a 2+1 flat, in private ownership, on the 2nd floor of 3, located in a beautiful, green and peaceful part of Brno. There is plenty of parking and easy and convenient connections to the city centre (approx. 15 minutes). A shopping centre, restaurants, 2 pharmacists, doctors, a nursery school, several playgrounds and a wood are withing easy walking distance.

The area of the flat is 56 m2. The rooms are 17m2, 12m2, kitchen 12 m2, the bathroom consists of partitions walls and is equipped with both bath and shower, separate WC, 2 balconies, a dressing room and a cellar. The bedroom is north oriented (stays cool in hot summers), living room and kitchen are oriented east. The building was insulated and double glazed in 2006.

Monthly payments (water, heating, hot water, common electricity, repair fund, bookeeping fee) are 3409 CZK, electricity (4 people) 1160, gas 130 and cleaning 190.

The building is well kept. We have friendly and considerate neighbours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143539
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.