Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 420 m² bez realitkyPlzeňská, Kaznějov - Kaznějov, Plzeňský kraj

Plzeňská, Kaznějov - Kaznějov, Plzeňský kraj
Cena2 525 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 708 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům v Kaznějově, Plzeň-sever ( 10 min. autem do Plzně). Dům má tři patra. Suterén, kde je dílna s kotelnou a dvě místnosti s dlažbou, upravené k podnikání (55 m2). Patro ( z druhé strany přízemí) je kompletně zrekonstruovaný byt 3 + kk - 110 m2. Nové sádrokartonové zateplené stropy, podlahy PVC v jednom odstínu, velká kuchyň ( délka 11m) do tvaru U s novými spotřebiči, stěny - nové omítky, dřevěná eurookna s ladícími parapety, nové topení i koupelna. V bytě je vestavěná skříň na chodbě a šatna. V celém domě jsou nové rozvody vody, topení v mědi, nové rozvody plynu a elektřiny.V domě je studna s pitnou vodou. Patro je připraveno k vlastní seberealizaci. Momentálně 2 +1 (50 m2) s balkonem a možností rozšíření do půdních prostorů. Celý dům lze vytápět plynem nebo uhlím na kotel s ekologickým spalováním, velkou násypkou a velice nízkou spotřebou. Udržovaná zahrada o výměře 260 m2, kde jsou dvě vydlážděné plochy na sezení a možnost krbu a altánku. U domu je přístřešek na auto. Dům je z jedné strany situován směrem k parku, z druhé do centra městečka. V městě je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, lékař, pošta aj.

Velice dobré spojení na Plzeň autobusem i vlakem. Možnost nastěhování dle domluvy. Spojení - tel. - 731 028 007 nebo mail - steflova11@seznam.cz, ráda Vám zodpovím Vaše dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143761
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha420
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.