Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 135 m² bez realitkyKlánovická, Praha - Hloubětín

Klánovická, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu celé patro - velký 3+1+ veranda ve vilce v Praze 9 - Klánovicích. Byt je zcela zařízen např. sporák, myčka nádobí, chladnička, odsavač par, pračka, nábytek, koberce, v koupelně je vana. Byt je vybeven lůžkovinami, ručníky, nádobím, příbory.... TV digi i sat. (Internet WiFi za poplatek). V pokojích dubové parkety, kuchyni lino, jinde dlažba. Dům je cihlový.

Veškerý nábytek i vybavení je nové. Volný je ihned a

minimální doba nájmu je 12 měsíců. Parkování na zahradě. Nájemné 12 000,-Kč + zálohy na provoz 3 000.-Kč (vyúčtování dle skutečné spotřeby) + kauce 12 000,-.

For rent: A quiet, comfortable, fully equipped apartment with 3 rooms, a bathroom, a porch and a kitchen in a family house Prague 9 Klánovice. The apartment is fully equipped, including all blankets and sheeting, towels etc. The kitchen has a gas stove, a dishwasher, wash machine, cooker hood, all necessary dishes, cutlery etc. The bath has a tube. A digital and satellite TV set (WiFi Internet for charge). All furniture and equipment are new. The floors in the rooms are covered by parquet; the floor in kitchen by linoleum, all other floors with tiles. The house is build of bricks. Parking in the garden.

The apartment is free starting immediately min. rent time 12 months. The hire cost 12 000,-Kč/month + 3 000,- Kč/month service + deposit 12 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145193
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.