Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 56 m² bez realitkyMeleček, Hradec nad Moravicí - Žimrovice, Moravskoslezský kraj

Meleček, Hradec nad Moravicí - Žimrovice, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena820 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 478 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám chatu 2+1 se sklepem a prostorným balkonem v os.vl. v chatové oblasti Meleček (Žimrovice u Opavy) ve velmi dobrém stavu. Chata je kompletně zařízená.

V přízemí se nachází kuchyně s novou linkou vč. spotřebičů (indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednička s mrazničkou, rychlovarná konev, nádobí), bojler 80 l a samonosný hydromasážní sprch. kout; dřevěné žaluzie. Za kuchyní velký sklepní prostor s tlakovým čerpadlem a samostatným malým sklípkem na ukládání ovoce a zeleniny (v zimě nepromrzá). V 1.NP malá předsíň se samostatným WC s umyvadlem a tek. vodou; obývák s krbovými kamny, dřevěným nábytkem a dřevěnými žaluziemi; ložnice (nová dřevěná podlaha, dvě válendy s úložným prostorem); prostorný zastřešený a částečně krytý balkon vč. dvou válend. V roce 2009 započata rekonstrukce - nová střecha vč. okapů a svodů, kuchyň vč. dlažby, teplá voda, podlaha v ložnici aj.

K chatě náleží žumpa (obsah 4 kubíky), vrtaná studna (hloubka 19 m, dobrý a silný pramen), bazén 3,6mx0,91m, dřevěná pergola, venkovní krb, ohniště, ruské kuželky, upravený pozemek o vel. cca 470 m2(spousta okrasných dřevin); možnost parkování pro 3 vozidla.

Velmi dobrá dostupnost autobusem, vzdáleno 15 km od Opavy, ideální k sezónnímu bydlení, vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření, v zimě pro běžky a sáňkování, krásné okolí. Chata je volná, kompletně vybavená - ihned k využití.

V případě zájmu/dotazů volejte 732 236 456.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145489
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.