Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 36 m² bez realitkyVelké Kunratické, Praha - Kunratice

Velké Kunratické, Praha - KunraticeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Slunná garsonka s okny na JV, částečně zařízená, k nastěhování od 1.7.2011, Praha 4. Novostavba z roku 2002, 4.parto - výtah. SKVĚLÁ LOKALITA: hned u Kunratického lesa, zároveň ale s dobrou dopravní dostupností, za 20 minut jste MHD v centru (autobusová zastávka "IKEM" 200 m, 7 minut na metro C)! V okolí je několik restaurací, malé potraviny, kosmetické studio, Lidl, Albert (asi 1 km) a nedaleko nákupní centrum Novodvorská Plaza - viz nákres. Parkování bez problému před domem, za 1.500,-/měs lze pronajmout garáž. Sklep ani balkon není. VYBAVENÍ: Na chodbě je vestavné velká a široká skříň (IKEA), v obývací části je kuchyňská linka na míru (varná sklo-keramická deska), jídelní stůl a jedna postel. (V bytě NENÍ myčka, lednička, pračka, trouba, TV, židle). CENA 9000 Kč zahrnuje všechny poplatky. Možnost UPC (TV+internet) za příplatek 302,-Kč/měs. Přijďte se podívat, bude se vám líbit! Při dlouhodobém pronájmu možnost slevy.

Nice sunny studio, partly furnished, available immediately, perfect for 1 person or couple! Prague 4. Great location, 7 min to metro C by bus, 20 min to the center. Restaurants, spupermarket, shopping mall. No problems with parking on street, garage parking +1500CZK/month. No balcony. 4th floor with elevator. FURNITURE: kitchen corner, cooker, dinning table, 1 bed, big built-in wardrobe. (NO fridge, oven, washing machine, dish washer, TV, chairs). 9000CZK/month, all utilities included. Cable TV+internet +300CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145507
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.