Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyFintajslova, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský kraj

Fintajslova, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Byt 3+1 v Břeclavi k pronájmu! Byt se nachází ve 3.patře cihlového domu s výtahem. K bytu náleží balkon, 3 pokoje, kuchyně, WC a koupelna + sklepní kóje. Byt je v krásné, zelené a klidné lokalitě "Dubič" (ul. Fintajslova), na dohled od nemocnice, 5-10 minut chůze do centra a zárověň můžete být procházkou do 5 minut v přírodě. Obchod 100 m od bytu, zastávka autobusu 40 m (u nemocnice). Parkování na ulici před domem (na rezidentskou kartu). (PS: koberce z fotografií, už na bytě nejsou)

Flat 3+1 for rent in Břeclav. Flat is placed in 3rd floor in a blok of flats with a lift. There are 3 rooms, kitchen, WC and small bathroom + small storage place in a cellar. Flat is in very nice, green and calm part of Břeclav, from where you can be in 5-10 minutes in center of town but there is a forest and river just behind a corner (5 min. walk). From a window you can see near hospital, there a shop 100 m from flat and bus stop around 40 m (in front of a hospital). Parking places are on the street in fron of the house and it's for a resident card. (PS: carpets from the fotos are not there anymore).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146438
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.