Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Jaselská, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné15 000 Kč


Pěkný, prostorný byt ve druhém patře udržovaného a opraveného činžovního domu v klidné jednosměrné ulici mezi metry Hradčanská a Dejvická na Praze 6. Blízko park Stromovka. V domě nový výtah na čipy. V bytě 3 pokoje – jeden s kuchyňským koutem (plynový sporák, elektrická trouba a myčka), další dva pokoje jsou neprůchozí. Dále samostatné WC s umývadlem, 2 koupelny – obě s vanou, umývadlem a jedna z nich i wc. Dále spíž s lednicí, komora (s kladkami např. na kola) a úložný prostor nad předsíní – např. na lyže apod. Nové dřevěné bezpečnostní dveře do bytu.

Byt je nově bíle vymalován, vyměněna pracovní deska kuchyňské linky, vodovodní baterie a dřez, také jeden bojler je nový. Původní je stará dřevěná podlaha překrytá celoplošným modro-šedým kobercem – bude profesionálně vyčištěn před nastěhováním (nyní se maluje chodba domu – do konce února má být dokončena). V domě není UPC ani jiný provider, v bytě je pevná linka O2 – může být odpojena.

V samostatných pokojích jsou velké skříně Woodface. Byt je částečně zařízený – sedačka, 2 psací stoly, skříňky, TV – vyklizení nebo dozařízení lze případně dohodnout.

Byt je vhodný pro sportovně založené (blízko Stromovka s výjezdem na Kralupy) - úložné prostory na kola a lyže, pro rodinu (je tam klid) nebo i pro společné bydlení např. 2 párů (2 koupelny). Nájem 15.000 Kč plus poplatky (nyní 4-člená rodina 3.500, vlastní měřiče). My tam byli šťastní!

REALITKY NEVOLEJTE !

Sms 606 688715

K nastěhování: 01/03/2009

Nice, quiet 3 rooms plus kitchen corner flat in the second floor of the reconstructed building from 1930. New lift, clean and nice entrance and corridors in the building. It is located just between metro stations Hradcanska and Dejvicka in one way road. It is close to Stromovka park.

There are 3 rooms there - one with kitchen corner (includes dishwashing machine). Separate WC and two bathrooms - both with tube and one with toilet). There is also a pantry (with the fridge) and a chamber (to store bicycles, skis, etc.). New wooden entrance door to the flat.

The flat has just been newly painted (white) and changed some fittings, boiler, etc. The floor is original (wooden but covered by floor carpet in blue-gray color - it will be professionally cleaned before moving in (currently they are painting the common corridors in the building and it should be done by the end of February). There is no UPC or other provider in the building, only O2 phone line.

The flat is partially furnished: in the separated rooms are large Woodface wardrobes, there are

2 desks, chairs, some cases, TV set, etc – it can be removed or more furnisher (beds, etc) can be bought – subject to the agreement.

The flat is suitable for sporty people – Stromovka, chamber to store the equipment; for family (it is really quiet); and/or for flat sharing (2 bathrooms).

Rent 15.000 Kc plus energies (now 3.500Kc for 4 people - own meaters in the flat).

We were happy in that flat!

Sms 606 688715

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14791
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha103
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.