Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 107 m² bez realitkyLužné, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský kraj

Lužné, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Byt se nachází v 1. patře viladomu v ulici Lužné. V domě se nacházejí celkově 2 byty, plocha bytu je 107 m2. Byt je velmi světlý, s vícero úložnými prostory, v současné době je vybaven jen základním nábytkem (kuchyň, 2 postele, 2 skříně), vybaven el. spotřebiči (pračka, lednička, plyn. sporák).

Je ve velmi dobrém stavu, s nově zrekonstruovanou koupelnou, v kuchyni je nově položená podlaha. Z kuchyně je přímý vstup na zahradu. Originální dubové vlysy tvoří podlahy v pokojích a hale, ložnice je vybavena ribstoly. Okna jsou špaletová. Obytné místnosti jsou vzdušné díky vysokým stopům. Architektonické detaily a typologie bytu, včetně použitých materiálů, jsou prvorepulikově kvalitní a elegantní.

Vytápěn je byt plynem (termostat + nový kondenzační kotel), plyn je zaveden i pro vaření a ohřev vody.

Byt má 2 terasy a 1 balkon a velkou zahradu k dispozici. Viladům se nachází ve velmi klidné lokalitě, s výhledy do lesa a na svah s vlekem. Do centra města 5 min. pěšky.

K bytu náleží i garáž + 1 parkovací stání na pozemku a sklep.

Apartment is situated at the 1st floor of villa - house iin Luzne street. In house are 2 apartments. The area of the flat is 107 m2. Flat is very spacious, with multiple storage space, currently unfurnished (there is just kitchen, 2 beds and 2 closets).

The apartment Is in very good condition, with recently reconstructed cuisine and bathroom. Out of kitchen is direct entrance on garden. Original oak frieze forms flooring inside of all rooms and hall, bedroom is equipped with wall bars. rooms are gauzy thanks high top walls. Details and typology apartment, inclusive used materials, are from era of principles of 20th century - high-quality and chic. Flat is heated with gas (thermoregulator), gas is used also for cooking and warming - up waters.

Apartment has 2 terraces and 1 balcony and big garden to disposal. Vilahouse finds itself in a very calm locality, with views to the wood and slope with ski-tow. To the centre cities 5 it takes 5 minutes by walk. To apartment pertains also garage + 1 parking standing on the plot and lower basement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148705
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.