Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyČermákova, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Čermákova, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme zrekonstruovaný byt 3+KK v OV, v cihlovém bytovém domě (BD) ve 2.NP / 4 bez výtahu s velkým balkónem a výhledem do zeleně. Celková plocha bytu je 80 m2. Prodej přímo od majitele bez RK, cena konečná včetně právního servisu. Jde o velmi klidný BD situovaný ve vyhledávané části Starého Lískovce u říčky Leskavy. Rekonstrukce bytu byla provedena dle návrhu architektonického studia a zahrnula i kompletně nové rozvody EI, ZTI a ÚT. Všechny pokoje (31, 14, 15 m2) mají samostatný vstup z předsíně (10 m2). Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou a vestavěnými skříněmi v chodbě, ložnici a zabudovaným nábytkem v koupelně. Koupelna a WC vybaveny nadstandardně. Topení a ohřev teplé užitkové vody (TUV) je vlastním plynovým kotlem v sestavě se zásobníkem pro TUV umístěným v komoře bytu. K bytu náleží zděná sklepní kóje (3 m2). Měsíční platby tříčlenné rodiny činní cca 3000,- Kč vč. inkasa.

V dosahu veškerá občanská vybavenost. Dobrá dostupnost MHD do centra (cca 20 minut).

Uvolnění dohodou. RK prosím nevolat.

I am selling meticulously remodeled second floor apartment (80 m2) - 2 bedrooms + living room/kitchen with open modern style layout, 1 bath, oversized balcony with greenery view, basement storage space (3m2) – privately owned in the low rise brick building with no elevator. Located in the quiet attractive area of Stary Liskovec close to the river Leskava. Remodeling of the apartment was done based on the professional architectural design and included new electric, gas lines and pluming ???.

All the rooms (31, 14, 15 m2) have separate entrance from the hallway (10 m2). Apartment features new contemporary kitchen, built in closets in the hallway and bedrooms, built in cabinetry and shelves in the bathroom. Separate gas furnace and hot water tank? for the unit are placed in the utility closet in the apartment.

Monthly payments for family of 3 are approximately 3000 Kc – including iknaso.

Convenient to the school, day care, post office, supermarket, medical offices and Campus Square.

Close to the public transportation – approximately 20 minutes to the down town.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148720
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.