Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pěkný a velice prostorný byt k pronájmu se nachází ve čtvrtém patře cihlové budovy s výtahem, na adrese Praha 2, Vinohrady - ulice Vinohradská.Byt možno až pro 5 osob. Byt je částečně zařízen-můžou a nemusí zde být postele, televize, skříně, sedací souprava a vybavená kuchyň (lednice s mrazákem, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, mikrovlnka, pračka). V koupelně je vana, toaleta zvlášť. Na podlahách jsou parkety a dlažba. Lokalita poskytuje skvělou dostupnost do centra (Václavské náměstí je cca 5 minut pěšky), přímo u domu je zastávka tramvaje, stanice metra Muzeum (trasa C a A) je také velice blízko (cca 3 minuty pěšky. V blízkém okolí je velké množství obchodů, restaurací; kin i divadel. Park Riegrovy sady pak nabízí příležitost k procházkám a sportovním aktivitám(fotbalová hřiště, plavecký bazén,4 kryté haly na basketbatball, florball, voleyball atd.) možnost garáže v domě.

Beautiful and very spacious apartment for rent is located on the fourth floor of a brick building with an elevator, at Prague 2, Vinohrady - street Vinohradská.Byt be up to 5 people. The apartment is partially furnished, and can not there be beds, TV cabinets, sofas and equipped kitchen (refrigerator with freezer, electric cooker with ceramic hob, dishwasher, microwave, washing machine). The bathroom has a bath, separate toilet. The floors are parquet and tiles. Location provides excellent access to the center (Wenceslas Square is 5 minutes walk), right at the house of a tram, metro station Muzeum (line C and A) is also very close (about 3 minutes on foot. In the vicinity are many shops, restaurants, cinemas and theaters. Park Rieger kit offers the opportunity for walking and sports activities (football, swimming pool, 4 indoor hall basketbatball, florball, volleyball, etc.) also possibilty of garage in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149078
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.