Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyNad kapličkou, Praha - Strašnice

Nad kapličkou, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nadstandardní velmi dobře řešený byt 3+1 v prostředním patře třípodlažního cihlového domu ve velmi klidné lokalitě Prahy 10. Dům je obklopen vlastní zahradou a leží ve vilové čtvrti s unikátním výhledem na Prahu a to jak z lodžie, tak z většiny místností bytu (včetně koupelny). Autobusová zastávka je vzdálena 350 m a cesta na metro Želivského trvá jen 3 minuty. Odtud do centra je to pouhých 12 minut. Byt je zařízen. Obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, pracovna, WC, koupelna. V kuchyni je lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba a myčka Elektrolux a plynová sklokeramická deska Siemens. V šatně je umístěna pračka. V bytě je zavedena UPC kabelová televize a vysokorychlostní internet. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Obchody, restaurace, školy, nemocnice, parky, dětská hřiště, tělocvičny ... vše v blízkém okolí. Možnost parkování před domem. V případě zájmu možnost pronájmu samostatné garáže přímo u domu.

Exclusive apartment 3+1 in the middle floor of the house in a very quiet area of Prague 10. The house is surrounded by a garden and is situated in a residential area with a unique view of Prague from both the balcony and most rooms of the apartment (including bathrooms). The bus stop is 350 m Zelivskeho Metro is just 3 minutes. From there, the center is just 12 minutes. The apartment is furnished. Living room with access to balcony, bedroom, study, toilet, bathroom. The kitchen has a fridge, freezer, oven and dishwasher Electrolux and Siemens gas ceramic hob. The locker room is located washing machine. The apartment is introduced UPC cable TV and high speed internet. Shops, restaurants, pubs, schools, hospitals, parks, playgrounds, gyms ... all nearby. Parking in the street. If you are interested to rent a separate garage at the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149314
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.