Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+1 • 60 m² bez realitkyPředín - Předín, Kraj Vysočina

Předín - Předín, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena380 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 612 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji domek na ploše 69m2 s garáží30m2 a dvorkem, celková plocha zastavěného i nezastavěného pozemku 209m2, místnosti: předsíň, koupelna, kuchyň,pokoj, v podkroví možnost zřízení další místnosti.K domku přistavěna garáž.Dům částečně zrekonstruovaný, svislé izolace, nové elektrorozvody, nové rozvody vody, nová koupelna se sprchovým koutem a záchodem, nové odpady, nový komín.Domek napojený na veřejný vodovod a čističku, plyn na hranici pozemku, vytápění kamny popř.přímotopy, teplá voda -elektroboiler.

V obci tři obchody, dvě hospody, kostel, škola, školka, kino, pošta, hřiště.Poloha obce s podobnou vzdáleností od Jihlavy, Třebíče, Moravských Budějovic, Telče, Dačic, s dobrým autobusovým spojením. V okolí možnost koupání v rybníku Vidlák, houbaření a rekreace v lokalitách Vidlák, Zlatomlýn, Heralticko, Mařenka.Volné ihned k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149698
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.