Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyHybešova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Hybešova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč


Nabízím k pronájmu luxusně zrekonstruovaný byt v klidné části Prostějova, parkování je možné před domem. Dům je také po celkové rekonstrukci. Byt má balkon, je ve čtvrtém podlaží s výtahem a sklepem v přízemí domu, kolárna je společná.

Byt má nové zděné jádro v béžovo-hnědé kombinaci, v koupelně je nová pračka Whirpool. Všechny dřevěné části bytu jsou javor-dýha. Všechny dveře uvnitř bytu jsou nové, jedny jsou zasunovací. Kuchyňská linka je kompletně vybavená spotřebiči značky Bosch(pouze myčka zde není). Barový pultík může sloužit i jako pracovní ploch, patří sem ještě 2 židličky, ktreré nejsou na fotografiích. V bytě jsou všechna světla, garnýže na záclony, pevné připojení na internet, předsíňová stěna se zrcadlem a věšáky a taká velká vestavěná skříň v předsíni. V koupelně, předsíni a kuchyňském koutě je dlažba, v pokojích jsou vybroušené parkety. Byt je situovaný na jih, je světlý a velmi hezky barevně sladěný. Možno se nastěhovat ihned. Možnost dlouhodobějšího pronájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149786
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.