Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 93 m² bez realitkyRenoirova, Praha - Hlubočepy

Renoirova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Nabízíme k pronájmu přízemní zrekonstruovaný byt 4+1 na Barrandově. Byt je částečně zařízen, je zde plně vybavená kuchyně s lednicí, myčkou, digestoří, sporákem se sklokeramickou varnou deskou. Byt má dvě samostatné toalety, v menší je pračka. V ložnici je šatní škřín a 2 postele, v obývacím pokoji rozkládací gauč. Podlaha: plovoucí v celém bytě. V chodbě 2 komody. Dobrá dostupnost do centra.(Smíchovské nádraží cca 12. minut), nejbližší tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí vzdálena 2 minuty. Poplatky 1100Kč/os+převod elektroměru na nájemníka. V blízkosti Prokopské údolí. Prosíme volejte pouze soukromníci. K pronájmu od 1. června 2017.

We offer a nice flat 4+1 (93m2) with a balcony, located on the ground floof of a seven storey block of flats. Flat is completely rebuild and partly furnished (kitchen with steam oven, ceramic cooked hob, fridge, dishwasher, washing machine), plastic windows with sunblinds, bathroon and two toilets are separated. Good accessibility to the city centre. Closest tram stop Chaplinovo namesti (direction to Smíchovské nádraží) is accesible in 2 minutes only. Flat is located in close proximity to Prokopské valley. Service charges are 1100 CZK/person. Ready for occupancy since June 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151990
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.