Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyTravná, Praha - Kyje

Travná, Praha - KyjeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu družstevní byt 3+kk o rozloze 62 m2

s nízkými poplatky,který se nachází ve třetím patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu v klidné lokalitě Prahy 9 Kyje. Byt je po částečné rekonstrukci: plastová okna se žaluziemi,stoupačky v plastu, dlažba v kuchyni a předsíni, v pokojích nové kvalitní PVC, původní jádro obložené obklady. V domě je vlastní kotelna, nová okna a vchody,zvonky, nová střecha,v plánu je zateplení fasády. Bezproblémové parkování přímo před domem.Možnost levného internetu a kabelové televize.Orientace bytu na západ s výhledem na dětské hřiště a zahrádkářskou kolonii. K bytu náleží sklepní kóje 4 m2.

V dosahu 250m od domu mateřská školka.Dostupnost do centra do 30min: autobusové spojení na metro B Palmovka do 20min,Rajská zahrada do 15min,metro A Depo Hostivař do 15min, tram Spojovací do 10min, nebo vlakem Masarykovo nádraží do 15min. V blízkém okolí nákupní centra: OC Europark Štěrboholy,Centrum Černý Most. Sportovní vyžití: In-line a cyklo stezka,park s dětským hřištěm,Kyjský a Počernický rybník,bazén Hloubětín. K nastěhování v září. Klidná lokalita plná zeleně, ideální bydlení pro aktivní rodinu s dětmi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152636
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.