Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 80 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč


Volné 2 pokoje v bytě 4+kk od 1.4.2017, 4.patro novostavba bytového domu Nové Semilasso. Pokoje majú 14m2. V pokojoch je velká zrcadlová šatní skříň a po dohodě lze odkoupit vybavení. Byt má celkově tři pokoje, kuchyň a 2 balkony - každý pokoj má vstup na balkon, wc, koupelnu+wc a sklep. V cene 6000kč je zahrnuté vše včetně poplatků za energii. V bytě budou další 2 spolubydlící.Dům je situován v blízkosti zastávky tramvaje číslo 1 - zastávka Semilasso. Prohlídky kdykoliv dle domluvy.

Two rooms available in 4+kk flat available from 1st of December 2016, 4th floor, the new building Nové Semilasso. The rooms have 14m2 and there is a big mirror wardrobe. Bed can be bought additionally. The flat ha together 3 rooms, kitchen, 2 balconies - each room has its own access to the balcony, wc, bathroom+wc and cellar. The rent is 6000kč and includes everything (energies, internet). There are 2 other people living in the flat. The house is situated close to the tram stop Semilasso - tram no.1. Visit is available every day after an agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153781
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.