Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyŠtefánikova, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Štefánikova, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PRONÁJEM BYTU 3+KK JEN 10 MIN. OD BRNA! Pronajmu byt s garážovým stáním nedaleko Brna. Do centra Brna 13 min. vlakem, 25 min.busem. Byt o celkové ploše 86 m2 má 2 balkony (14 m2), bezpečné a pohodlné parkování přístupné výtahem společně se sklepní zděnou kojí vedle stání v podzemní části budovy. Byt je součástí zcela nově postaveného a moderního bytového komplexu Klášterní Dvůr ve městě Rajhrad ležící kousek od Brna jen 10 min. autem, nebo autobusem či vlakem (IDSJK) a v blízkosti silnice R52, D1 a D2. Bytová jednotka je zařízená – moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka, digestoř, kombinovaná lednice, mikrovlnná. trouba), pračkou, sedačkou, PC koutem, jídelním stolem, zařízená ložnice. Internet (350,-Kč), VoIP telefon, SAT rozvod, ústřední topení, komora/šatna. WC je samostatné.

Požadujeme vratnou kauci dle dohody.

K nastěhování dle dohody možné ihned. Měsíční nájemné: 12.000 Kč + inkaso cca 3.000 Kč

(el., voda, teplo, internet). Preferujeme nekuřáky bez domácích mazlíčků. Výhled do vnitrobloku z bytu je situován do soukromého parku

se zahradou, fontánou a dětským hřištěm. Komplex je vystavěn v samém centru města nedaleko městského úřadu, pošty, zdravotního střediska (praktický, dětský, zubní lékař, gynekologie, atd.) lékárny, restaurace, kavárny a obchůdků, MŠ, ZŠ, SOŠ zahradnická, OC Olympia, IKEA. Město má bohaté sportovní a kulturní vyžití (tenis, fotbal, TJ Sokol, karnevaly, výstavy, mateřské centrum atd.). Letos zahájena výstavba nového supermarketu. Zastávka autobusu se nachází hned naproti komplexu, autobus vás odveze přímo do centra Brna i zpět. Také je tu vlakové nádraží (cca 500m), odkud se dostanete jak do centra Brna, tak i směrem na Vojkovice, Hrušovany u Brna, Břeclav atd. Nedaleko se nachází chráněná krajinná oblast Pálava. Místo je ideální jak pro jednotlivce, páry, nebo rodinu hledající klidné místo blízko přírody, ale i města.

Telefon: 606 584 373 email: evva82@seznam.cz

Flat 3+kk, new, 10 min. from Brno, furnished, parking place, Flat 3 + kk, new, elegant and furnished, two bedroom apartment (3 + a kitchen corner), with two balconies, is located in a newly built residential complex (bricks construction) Klášterní dvůr, in Rajhrad. The apartment is only 13 min. by train and 25 min. by bus to the city centre of Brno. From windows you can enjoy a view overlooking park with fountain and playground. The apartment has 86 square meters. It is located on the third floor, with a lift available. There is also parking slot in the underground garage. The apartment is furnished with modern, new furniture and is equipped with all appliances needed in a high standard. Satellite signal and internet connection are both available. The complex is situated in the town centre next to all facilities (post office, town hall, physicians, pharmacy, restaurants, shops, schools. The bus stop is situated 2 minutes from the flat, train station around 10 minutes. The place is suitable for individuals, couples or families with small children who seek peaceful area close to nature and city.

We prefer non smokers without pets.

Rent CZK 12.000 + deposit for utilities CZK 3.000

Deposit: 2x monthly fee

Telephone: 606 584 373 email: evva82@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153819
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.