Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+kk • 24 m² bez realitkySmilova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Smilova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Pronajmu v centru Pardubic obchod 24m2 - výloha a vlastní vchod z ulice Sladkovského, měřiče elektro a plynu, nová výloha a dveře (dřevěné s trojsklem), celý objekt je zrekonstruován (fasáda, zateplení, vstupy,...) prodejní místnost (20m2 vybavená sádrokartonovými příčkami se sklem a zrcadlem, podlaha dlažba, technická místnost s WC a umyvadlem (4m2) s dělící sádrokartonovou příčkou pro police.

Rent in the center of Pardubice 24 m2 shop - shop window and a private entrance from the street Sladkovského , electric and gas meters , the new shop window and doors ( wooden with triple glazing ) , the entire building is renovated ( façade , insulation, inputs , ... ) sales room (20m2 equipped gypsum partitions , glass and mirrors, floor tiles, utility room with WC and wash basin (4m2 ) with plasterboard partition dividing the shelf .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154218
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru24
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.