Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyPod Tvrzí, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj

Pod Tvrzí, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj
Cena1 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 3+1/L, v posledním - 7.patře s výtahem, 72m2 + 6m2 lodžie. K bytu náleží sklep. Byt je v původním udržovaném stavu - je zde velký prostor pro rekonstrukci dle vlastních potřeb, má nová plastová okna s krásným výhledem na horu Říp. Anuita cca 63000kč - není problém odkoupit do osobního vlastnictví a získat hypotéku. V místě je veškěrá občanská vybavenost - škola, školka, lékař, obchody, pošta. Je zde výborné spojení autobusem do Prahy. V případě zájmu kontaktujte majitelku na tel. 722252442. Realitní kanceláře nevolejte!!!

Offer for sale cooperative apartment 3 +1 / L, in the past - 7th floor with elevator, 72 m2 + 6 m2 balcony. The cellar. The apartment is maintained in its original condition - there is plenty of room for reconstruction according to their needs, the new plastic windows with stunning views of the mountain Rip. Annuity 63000kč about - no problem to buy personal property and get a mortgage. The place has all amenities - school, nursery, doctor, shops, post office. There are excellent connections by bus to Prague. If interested, please contact the owner by phone 721552144. Real estate agents do not call!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154553
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.