Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyPřemyslovská, Praha - Vinohrady

Přemyslovská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby350 Kč


Nabízím k pronájmu krásně zrekonstruovaný byt v těsné blízkosti náměstí Jírího z Poděbrad (Metro A). Byt se nachází ve čtvrtém patře velmi udržovaného činžovního domu na přelomu prahy 2 a prahy 3, a je velmi vkusně a moderně zařízený. Má velký balkón o rozloze cca 6m2 s výhledem do vnitrobloku. V bytě se nachází vířivá vana a dvakrát WC. Kuchyňská linka je plně vybavena (lednice, trouba, sporák, digestoř, myčka). Byt má také vlastní prostorný sklep o velikost cca 8m2. V domě je UPC. V případě jakýchkoli dotazů či domluvení prohlídek mě můžete kontaktovat na uvedeném tel. čísle nebo na mailu.

I offer for rent a beautifully refurbished apartment close to the square of Jírího z Poděbrad (Metro A). The apartment is located on the fourth floor of a nicely maintained apartment building at the turn of Prague 2 and 3, and it is very tastefully furnished. It has a large balcony area of ​​approximately 6 square meters overlooking the courtyard. The apartment has a spa tub and two toilets. The kitchen is fully equipped (fridge, oven, stove, range hood, dishwasher). The apartment also has its own spacious cellar the size of about 8 square meters. The house has a UPC. If you have any questions or arrange an apartment tour please contact me by phone or email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155019
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha61
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.