Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1732 m² bez realitkyKořenovská, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj

Kořenovská, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Možnost ihned stavět, letos bydlet! Prodám slunný stavební pozemek 1732 m2 ve Vratislavicích nad Nisou, ul. Kořenovská/Pekelská. Výborná dostupnost do Liberce (tram 5min, vlak). Parcela je jiho-západní orientace, mírně svažitá k potůčku. Sousedí s veřejnou komunikací, bez věcných břemen. Pozemek je suchý od-drenážovaný s hotovým odvodem dešťové vody a přepad z ČOV. Pozemek má přípojku elektřiny, voda na hranici pozemku, vlastní vrtanou studnu (30m) s pitnou vodou! Je vybudována základová deska pro RD s kanalizací, zemní registr (pro energeticky pasivní dům) a opěrné zdi. 2/3 pozemku jsou kultivovány - trávník, záhony, plot, rozvod el. po zahradě,kompost, vzrostlé stromy. Pozemkem ve spodní části protéká potok se pstruhy (malý, povodněmi neohrožující).

Je vydáno stavební povolení pro stavbu RD s garážovým stáním, ČOV a studny. Součástí parcely je projekt na rodinný dům 2 NP. Je možné ihned stavět! V případě zájmu kupujícího prodávající provede dodání dřevostvby RD v 2012 dle dohody - na požádání mohu zaslat nezávaznou nabídku ceny.

Na pozemku stojí uzamykatelná stavební bouda 4x3,5m.

Nádherné klima, v okolí pouze rodinné domy a příroda. Cena k jednání 1.690.000 Kč. Tel +420 724 834 919

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155364
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 732
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.