Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyKe Džbánu, Praha - Liboc

Ke Džbánu, Praha - LibocČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt v suterénu RD. Okna bytu jsou situována směrem do klidné zahrady se soukromým posezením a grilem. Byt se skládá s předsíňky, koupelny se záchodem a sprchovým koutem, novou kuchyňskou linkou a obytnou místností. Byt je částečně vybaven přibližně dle stavu na fotografiích. Je možné dovybavit pračkou. Poplatky zahrnují veškeré služby spojené s nájmem (elektřina, vytápění, ohřev vody, vodné, stočné, odvoz odpadu, úklid domu a zahrady). Elektřina a spotřeba TUV a SV je účtována na základě skutečné spotřeby daného bytu. Poplatky jsou vypočteny pro dvě osoby. Spolu s nájmem je možné využít bezdrátové připojení k internetu, které je poskytováno zdarma.

I offer a flat to rent. The flat is situated in basement of a small family house. The windows face to quiet private garden with a picnic place. The flat consists of small entrance hall, bathroom with WC and shower bath, new kitchen corner and living room. The flat is furnished approximately as seen on the photographs. The washing machine can be added upon request. The service fee includes all necessary payments (electricity, hot water, water, garbage, house and garden cleaning, heating). The statement of costs is done in according to individual consumption. The service fee (1500CZK) is counted for two persons. With the flat free WiFi can be used.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155674
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha26
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.