Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyVybíralova, Praha - Černý Most

Vybíralova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk s malou lodžií (2,75m2) o celkové výměře 45m2 v 5.patře osmipatrového panelového domu s dvěma výtahy – osobním a nákladním - na Praze 9 – Černý Most II. Jedná se o klidnou lokalitu na okraji Prahy se snadnou a rychlou dostupností metrem do centra. Hlavní pokoj o výměře 20m2 má kuchyňskou linku vybavenou elektrickým sporákem a místem pro pračku či myčku. Dále kromě ložnice, WC, koupelny a čtvercové předsíně s vestavěnými skříněmi k bytu náleží komora na patře (1,23m2) a sklep v suterénu (1,28m2). Byt je částečně zařízený dvěma válendami a velkou zrcadlovou skříní v ložnici. Výhodou bytu je, že si jej můžete zařídit Vaším oblíbeným nábytkem, který vlastníte nebo si jej koupíte dle Vašich přání. Odpadá tudíž penalizace za případné poškození Vašeho nábytku Vámi nebo Vašimi čtyřnohými miláčky. Byt je slunný s nestíněným výhledem na jihozápad. V blízkosti domu se nachází:

obvodní lékař pro děti i dospělé a zubař (2 minuty pěšky), večerka (2 minuty) ,mateřská školka (2 minuty), základní škola (5 minut), autobusová zastávka (4 minuty), stanice metra Černý Most (2 stanice jízdy autobusem – 2 minuty, nebo pěšky 8 minut) (Černý Most je konečná stanice metra, takže v klidu sedíte celou trasu do centra, což je cca 20 minut), dále je v blízkém okolí Centrum Černý Most (nákupní a kulturní centrum - 10 minut pěšky – s možnostmi kulturního vyžití - kina, tělocvičny, fitness centra, bazén, hlídání dětí při nákupech atd.). V blízkosti (cca 20 minut na kole, či 5 minut autem) je Klánovický les, největší les v Praze – možnost zdarma rekreace, cyklostezky, rybníky, turistika – ideální výlety pro rodiny s dětmi, cyklisty, houbaře – zdarma.

Mezi přednosti bytu patří, že není potřeba topit v ložnici – úspora nákladů.

Kontakt na mobil: 732210689

Kontakt na email: p.sumichrast@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156259
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.