Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 56 m² bez realitkyDačického, Praha - Nusle

Dačického, Praha - NusleVybaveno
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 033 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt (převod členských práv) o velikosti 1+1, o rozloze 56 m2, situovaný ve 2. patře 4-patrového cihlového domu v Praze 4 – Nuslích, postaveného ve 30. letech. Byt je orientován na západ s pěkným výhledem na Prahu. Je v něm kuchyně 18 m2 s komorou, pokoj 26 m2, čtvercová předsíň 8 m2, koupelna s oknem a WC. K bytu přísluší sklep a balkon v mezipatře. Plynové vytápění WAF. Byt bude vyžadovat rekonstrukci. Měsíční nájemné a poplatky za služby činí dohromady 1 754 Kč + splátka členského vkladu 3 406 Kč (splácení kupní ceny domu a pozemku). Družstvu zbývá doplatit členský vklad ve výši 262 203 Kč, po doplacení možnost převodu do osobního vlastnictví.

Dům je v dobrém stavu, v nejbližší době zajistí družstvo výměnu oken ve všech bytech. V domě zatím není výtah. K domu přísluší velká zahrada. Dobrá občanská vybavenost – v blízkosti domu ZŠ i MŠ, prodejna Tesco, večerka atd. v pěším dosahu (2 min.) stanice metra Pražského povstání a zastávky autobusů. Klidná lokalita s dostatkem zeleně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156755
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.