Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 56 m² bez realitkySvojšovická, Praha - Záběhlice

Svojšovická, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 100 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný cihlový byt 3+kk s francouzským oknem směrem do klidného zeleného vnitrobloku. Byt je o celkové ploše 56m2 a nachází se ve druhém patře z celkových 8 pater s novým výtahem. K bytu patří sklep 2 m2.

Byt je po rekonstrukci: nová plastová okna plus dvoukřídlé francouzské okno v obývacím pokoji, téměř nová kuchyňská linka s myčkou, kombinovaným sporákem, ledničkou s mrazákem. Na podlahách v koupelně, WC a chodbě dlažba, v ostatních prostorách plovoucí podlaha, v bytě je ústřední vytápění. WC zvlášť ,rekonstruovaná koupelna a WC v provedení FILA, sprchový kout s masážními tryskami,pračka.

Dispozice místností: 2 neprůchozí pokoje, 12,1 m2 , 9,9 m 2 včetně dvou samostatných skříní a obývací pokoj 18,4 m2 s kuchyňským koutem 5,5m^2 , WC 1 m2 , koupelna 2,1 m^2 , předsíň 6 m2 včetně vestavěné skříně , sklep 2m2.

Nyní celý byt přemalován na bílo.

Celý dům je též po částečné rekonstrukci - nový výtah, okna, interiéry, opravená střecha, plastové stoupačky, nově vymalovaná chodba.

Výborná dopravní dostupnost - cca 60 m stanice Hlavní (busem na metro Roztyly 2 stanice nebo 1 stanice od metra Chodov). Zeleň a vzrostlé stromy okolo celého domu. Byt je v osobním vlastnictví. Byt je k dispozi k nastěhování dle dohody, nejdříve od 21.1.2015.

V těsné blízkosti bytu škola, školka, zdravotní středisko, samoobsluha, nedaleko restaurace, cca. 200 m nákupní centrum ( lékarna, Albert, oděvy atd.). Cena poplatků ( elektřina, voda, teplo, plyn, výtah, osvětlení a úklid společných prostor, odvoz odpadu, fond údržby)závisí na počtu osob a osobní spotřebě a pohybuje se dle vyúčtování v rozsahu od 4100 Kč.

Cena za pronájem, ve které je započten(fond oprav a pojištění bytu ) činí 9500 Kč.

Velikost: 3+kk

Celková výměra: 56m2

Typ: Cihla

Vlastnictví: osobní

Topení: ústřední

Internet: UPC.

Volejte na 777 671 744.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157127
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.